Styrelsen informerar

Eftersom det inte framgent kommer att finnas matavfallspåsar att hämta i mataffärerna i Hörby kommer följande att gälla:

Varje fastighetsägare hämtar själv matavfallspåsar på MERAB’s anläggning i Hörby, alternativt:

brevlådor kommer att sättas upp på sopstationen där RenoNorden har lovat att fylla på med påsar när de tömmer sopkärlen.

 

Styrelsens rekommendation är att var och en hämtar påsar på MERAB’s anläggning och låter ”brevlådorna” vara för akuta lägen. MERAB’s anläggning har mycket generösa öppettider.

 

Är du sugen på ett förtroendeuppdrag? Kontakta då valberedningen:

Lillemor Olofsson, Tallvägen 6 eller Ulla Ask, Björkvägen 30!

 

Röjardagen i lördagen den 23 okt, samlade 12 deltagare. Inte så dåligt, men det finns ju alltid plats för fler. Vi delade upp oss i tre lag.

På morgonen hade en kärra ställts i änden på Ekvägen, mellan tomterna 36 och 37. Ett lag gick dit för att rensa grenhögar m m utefter Vita Spåret, förmodligen efter tidigare avverkningar. Kärran blev full, och nu är den delen av spåret uppsnyggat.

En bilsläpkärra hade också ställts på Granvägen vid Dansvägen. Det laget rensade sidorna från påträngande busk, och tog också bort en gammal rishög. Sen var kärran full. Kärran utlånades av vänlig stugägare.

Det sista laget buskrensade i backen mitt för infarten. Till våren kommer där att bli väldigt vackert.

Deltagarna utlovades lite förstärkning i form av kaffe och macka. Men några hade lite för bråttom hem, så de gick miste om detta.